Op zoek naar uitvaart van den driessche?

uitvaart van den driessche
 
Van den Driessche - Galmaarden.
Nieuwe richtlijnen omtrent het Corona/Covid 19 virus en dit vanaf 1 juli 2020. Uitvaartzorg Van den Driessche stelt alles in het werk om een veilige uitvaart te bieden. Wij blijven 24/24u beschikbaar. Het gesprek met de nabestaanden gebeurt bij ons op het kantoor na een telefonische afspraak.
uitvaart
Obodo: Vind elke lokale handelaar en ondernemer in België goudengids.be.
Terug naar de resultaten. UITVAARTZORG VAN DEN DRIESSCHE. UITVAARTZORG VAN DEN DRIESSCHE. Marktplein 38, 1570 Galmaarden. Gesloten: Dinsdag 1800: 1930.: 054 58 07 25. Rechtsvorm: Privaatrechtelijke naamloze vennootschap. Aantal werknemers: Van 1 persoon tot 4 personen. Sandra GOEMAN Afgevaardigd bestuurder.
haag
Clara Vandendriessche - rouwcenter-jonckheere.be.
De uitvaartdienst vindt plaats in beperkte kring en zal plaatsvinden op donderdag 22 april in de aula van Rouwcenter Jonckheere om 10.30 uur, gevolgd door de crematie en bijzetting bij haar echtgenoot in het columbarium op de gemeentelijke begraafplaats van Langemark.
Rouwcentrum Collier Geraardsbergen.
Het is dan ook een geruststellende gedachte te weten dat, wanneer u afscheid neemt van uw dierbare, Rouwcentrum Collier vele zorgen van u kan overnemen. Zodra u ons verwittigd heeft, gaan wij voor u aan de slag en zorgen voor een complete service, van A tot Z.
UITVAARTVERZORGING VAN DEN DRIESSCHE - 0890522950 - Belgium.
Related companies By Officers. Van den Driessche D. MOULART EN HERREGODTS. Uitvaartzorg Van den Driessche. GARAGE VAN DEN DRIESSCHE. VAN DEN DRIESSCHE. Van den Driessche A. MOULART EN HERREGODTS. Uitvaartzorg Van den Driessche. VAN DEN DRIESSCHE. Related companies By Address.
Uitvaartverzorging Van den Driessche - Begrafenissen - Nederboelare.
Uitvaartverzorging Van den Driessche - Nederboelare. Uitvaartverzorging - begrafenissen - kerkelijke en burgerlijke uitvaarten Aula voor plechtigheden - Funerarium - crematie Drukwerk - Alle formaliteiten. Funerarium Van den Driessche. Funerarium Van den Driessche. Funerarium Van den Driessche. Funerarium Van den Driessche.
Begrafenissen van den driessche geraardsbergen.
Trouvez facilement un professionnel ou une entreprise dans les environs: Les meilleurs adresses pour Pompes Funebres Inhumations Et Cremations à Geraardsbergen, Sur cette page: Begrafenissen Collier, ARK, UITVAARTVERZORGING VAN DEN DRIESSCHE 9500 Geraardsbergen Ligging Tel. De meest complete uitvaartgids van België, openingstijden funerarium Van den Driessche vandaag. TEL: 054412 Uitvaartverzorging Van den Driessche is een familiebedrijf dat reeds 4 generaties lang in en rond Geraardsbergen begrafenissen verzorgt. 5 years ago. familie Marcel De Glas Over ons Afscheid van een dierbare is een intens moment in ieders leven. Michel Van den Eynde Sterkte, innige deelneming aan gans de familie. familie De Coninck Van Ongeval Astridlaan 77 9500 Geraardsbergen Moge hij rusten in vrede Uitvaartverzorging Van den Driessche Geraardsbergen 054 41 28 50 www. 297, posto name year city/country tempo ritardo pett cat/posto km/h Gardena Corvara Campolongo Selva Cadore Passo Giau Falzarego team Uphill Uphill 1. Marie-Louise De Blander. veel sterkte in deze moeilijke tijd. Astridlaan 177, 9500. Uitvaart Van den Driessche.
Home - Uitvaartverzorging Van den Driessche.
Uitvaartverzorging Van den Driessche. Astridlaan 77, 9500 Geraardsbergen. De natuur die het leven creëert, neemt het ook terug. Samen met jullie maken we er een persoonlijke uitvaart van. Afscheid nemen is met zachte handen verpakken en meedragen., al wat herinnering waard is.
Overlijdens - Willems uitvaartzorg.
Weduwe van Eugeen Doms. Geboren te Vilvoorde op 3 juli 1938. Overleden te Mechelen op 25 oktober 2021. Echtgenoot van Simonne Van Cappellen. Geboren te Jette op 3 mei 1927. Overleden te Jette op 24 oktober 2021. Leopold De Wit.
Dirk, Jessie en Ann blijven garant staan voor een serene uitvaart Galmaarden hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstor
Ann Van den Driessche en Stefaan Premereur zijn al ruim 25 jaar bezig met de uitbouw van het funerarium in het centrum van Galmaarden. Toen Stefaan besliste om een andere weg te bewandelen, kon Ann een beroep doen op Dirk Van den Driessche en zijn vrouw Jessie Van Der Zwalmen, die vanaf heden de zaak mee gaan uitbaten. In 1994 begon Ann samen met Stefaan met het funerarium in Galmaarden en ze deden dit zo goed dat ze verschillende prijzen in de wacht sleepten. In 2000 kreeg Ann de award Vrouw in de uitvaart, in 2007 werd de award Het mooiste funerarium binnengehaald en dit jaar viel hen de Unizo Business Award 2018 te beurt.Wij staan vandaag garant en ook naar de toekomst toe klaar met ons volledig team, om een uitvaart op een serene en perfecte manier te regelenverzekerde, Ann ons.
Van Den Driessche Premereur VLANshop Galmaarden Openingsuren.
Voor professionals Inloggen Inschrijven. Verander mijn persoonlijke gegevens. Verander mijn wachtwoord. Van Den Driessche Premereur. Van Den Driessche Premereur. Commerces en ligne. Bellen Contacteren Kaart. Marktplein 38, 1570 Galmaarden, België Contacteren 32 54 58 07 25 Er ontbreekt enige informatie?
HOME.
We beschikken over eigen lijkwagens en een ceremonie-voertuig dat ingezet kan worden als volgwagen op vraag van de familie. Wenst u uw uitvaart op voorhand te regelen? Bij ons kunt u uw specifieke wensen voor de uitvaart kenbaar maken en vastleggen, wij staan u graag bij met raad en daad.

Contacteer ons